JOIN TEAM BORA!

Werken bij de gezelligste beachclub van Scheveningen? 
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar zowel parttime als fulltime toppers voor in de bediening, runners, barpersoneel met koffie- & cocktail skills, een zelfstandig werkend kok en een afwasser. Ben jij op zoek naar een toffe zomerbaan en wil je onderdeel uitmaken van Team Bora, mail dan je cv + foto en korte motivatie naar info@borabora.nl. Tot snel!

photo

Einde seizoen

Het strandseizoen is inmiddels voorbij en dat betekent dat wij gesloten zijn. We zien je graag bij ons terug vanaf maart 2017! 

4 oktober gesloten

Wegens ons jaarlijkse personeelsfeest zijn wij op dinsdag 4 oktober de hele dag en avond gesloten. Woensdag zijn jullie vanaf 09:00 uur weer welkom bij ons!

Nieuwe specials!

Deze week:

Bospaddenstoelensoep met verse peterselie en truffelolie €7,50

Broodje gesmolten brie met salami, tomaat en salade €7,50

Gegrilde tonijnsteak met zeekraal, pasta en teriyakisaus €19,50

Bora Bora Summer Playlist

Speciaal voor jou, onze summertime playlist met al onze favoriete deuntjes.. Zodat je dat fijne zomerse gevoel van bij ons op het terras nooit meer hoeft te missen! Je vindt de spotify-lijst hier.

photo

Vuurwerkfestival

Op 12, 13, 19 en 20 augustus geniet je bij de Bora Bora met een lekker drankje in je hand van het beste uitzicht tijdens het jaarlijks georganiseerde vuurwerkfestival!

Nieuwe specials!

Elke week hebben wij buiten de kaart om enkele wisselende specials. Deze week:

Broodje pittige kip met lente-ui en taugé €7,90

Zomerse rode paprikasoep met komkommer en basilicum €7,50

Daghap: Pasta bolognese met rundergehakt, tomaten, basilicum en Parmezaanse kaas €14,50

Balanzs Yoga

Namasté! Vanaf 27 mei geeft yogaschool Balanzs bij ons wekelijks een yogales op het strand. Meer info vind je in de agenda!