Beach Yoga

Yogi's opgelet! Vanaf 2 juni starten we weer met de wekelijkse Balanzs yogalessen van lerares Bente.

Wanneer? 
Elke vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur
.
Wat voor les?
Yin/yang les geschikt voor beginners tot gevorderden
.
Waar?
Bij Beachclub Bora Bora op het strand!
.
Kosten?
Je kunt terecht met je @balanzs leskaart of met €10 contant, inclusief een lekker theetje na afloop
.
Wat neem ik mee?
Je matje of een grote handdoek
.
Hoe doe ik mee?
Aanmelden is niet nodig maar zorg dat je 5 minuutjes voor de les aanwezig bent
.
Gaat de les altijd door?
Check elke vrijdag om 09:00 uur de facebookpagina van Balanzs, mocht het echt noodweer zijn dan slaan we een keertje over 
.
See you @ the beach!

photo

moederdagbrunch

Moederdag vier je natuurlijk bij de Bora!
Zondag 14 mei hebben wij weer een heerlijk uitgebreid en onbeperkt buffet voor je klaarstaan met o.a. diverse broodjes en beleg, pannenkoeken, gebakken eitjes, croissants, zoetigheden, vers fruit, huisgemaakte quiche, een lekker soepje en een toetje.

Onbeperkte brunch van 10:00 tot 13:00 uur voor €18,50 incl. een koffie of theetje en een glas cava! Kids tot 12 jaar €10.

En om de mama's deze dag extra in het zonnetje te zetten krijgen ze van ons allemaal een presentje mee! Wél even reserveren.

#Boraboragoodtimes Instagram-actie!

Fanatieke Instagrammer? Vergeet dan niet jouw favoriete Bora-moment te posten met de hashtag '#Boraboragoodtimes' want daarmee maak je de hele zomer kans op mooie prijzen! Elke maand verloten we onder de leukste kiekjes één van onze giftcards t.w.v. 50 euro! 

Bora Bora Paasbrunch

Wat doe jij 1e Paasdag? Brunchen bij de Bora natuurlijk! We hebben weer een heerlijk uitgebreid buffet voor je klaarstaan en de kleintjes kunnen zich laten schminken of gezellig met de paashaas meehuppelen. €18,50 inclusief koffie/thee en een glas prosecco, tot 12 jaar €10,50. Reserveer meteen een tafeltje via info@borabora.nl of 070 3541177!

photo

We zijn er weer!

Bora Bora is back on the beach! Na maanden van afwezigheid staan we weer op ons oude vertrouwde plekje aan de Scheveningse boulevard. Zien we je snel?

JOIN TEAM BORA!

Werken bij de gezelligste beachclub van Scheveningen? 
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar zowel parttime als fulltime toppers voor in de bediening, runners, barpersoneel met koffie- & cocktail skills, een zelfstandig werkend kok en een afwasser. Ben jij op zoek naar een toffe zomerbaan en wil je onderdeel uitmaken van Team Bora, mail dan je cv + foto en korte motivatie naar info@borabora.nl. Tot snel!

photo

Bora Bora Summer Playlist

Speciaal voor jou, onze summertime playlist met al onze favoriete deuntjes.. Zodat je dat fijne zomerse gevoel van bij ons op het terras nooit meer hoeft te missen! Je vindt de spotify-lijst hier.

photo

Instagram-actie!

Kom je binnenkort lekker bij ons langs, vergeet dan niet te Instagrammen! Met een foto van jouw ultieme Bora-moment en de hashtag #boraboragoodtimes maak je namelijk maandelijks kans op een giftcard t.w.v. €50. Volg ons hier als je dat nog niet deed >> Instagram.com/beachclubbora