#Boraboragoodtimes Instagram-actie!

Fanatieke Instagrammer? Vergeet dan niet jouw favoriete Bora-moment te posten met de hashtag '#Boraboragoodtimes' want daarmee maak je de hele zomer kans op mooie prijzen! Elke maand verloten we onder de leukste kiekjes één van onze giftcards t.w.v. 50 euro! 

Bora Bora Paasbrunch

Wat doe jij 1e Paasdag? Brunchen bij de Bora natuurlijk! We hebben weer een heerlijk uitgebreid buffet voor je klaarstaan en de kleintjes kunnen zich laten schminken of gezellig met de paashaas meehuppelen. €18,50 inclusief koffie/thee en een glas prosecco, tot 12 jaar €10,50. Reserveer meteen een tafeltje via info@borabora.nl of 070 3541177!

photo

We zijn er weer!

Bora Bora is back on the beach! Na maanden van afwezigheid staan we weer op ons oude vertrouwde plekje aan de Scheveningse boulevard. Zien we je snel?

JOIN TEAM BORA!

Werken bij de gezelligste beachclub van Scheveningen? 
Vanaf maart zijn wij weer op zoek naar zowel parttime als fulltime toppers voor in de bediening, runners, barpersoneel met koffie- & cocktail skills, een zelfstandig werkend kok en een afwasser. Ben jij op zoek naar een toffe zomerbaan en wil je onderdeel uitmaken van Team Bora, mail dan je cv + foto en korte motivatie naar info@borabora.nl. Tot snel!

photo

Bora Bora Summer Playlist

Speciaal voor jou, onze summertime playlist met al onze favoriete deuntjes.. Zodat je dat fijne zomerse gevoel van bij ons op het terras nooit meer hoeft te missen! Je vindt de spotify-lijst hier.

photo

Instagram-actie!

Kom je binnenkort lekker bij ons langs, vergeet dan niet te Instagrammen! Met een foto van jouw ultieme Bora-moment en de hashtag #boraboragoodtimes maak je namelijk maandelijks kans op een giftcard t.w.v. €50. Volg ons hier als je dat nog niet deed >> Instagram.com/beachclubbora